Klaviatúra

Miért a Magic Mouse a legjobb választás?

2021. szeptember 21. - landcomputer

Az már nem titok, hogy napjainkban az Apple termékek az egyik legnépszerűbb számítástechnikai eszközök. Az Iphonokon, Ipadeken és a Macbookokon túl azonban a kiegészítőket sem felejtették el.
A fejlesztői csapat pedig kifejezetten egy olyan kiegészítőt szeretett volna gyártani, amely minőségében lekörözi a versenytársaikat. Így került reflektorfénybe az új Apple Magic Mouse, amely már most is hatalmas sikert aratott a rajongók köreiben.
Na de nézzük is, hogy mitől különleges!

Az élmény mindenek felett

Az Apple a 90’-es évek végétől kezdve képviselte egy bizonyos formát, amit a legújabb egérrel sikerült megtörni. Az új kecsesebb kialakítás még ergonomikusabb lett, melynek hatására a használat sokkal könnyedebb és egyszerűbbé vált.
A korábban megszokott görgetősávok eltűntek, így ha az egérhez érünk olyan, mintha a tartalmat a kezünkben fognánk. 

 

Extra tulajdonságok

Nem véletlen nevezte el Magic Mousnak az Apple a terméket, hiszen számos olyan preferenciával rendelkezik, amit egyéb más egerek nem tudnak. Ilyen például hogy dupla bökésre a weblapon felnagyítja az adott szöveget. Ugyanez a módszer igaz a megtekintőre is, így a képet vagy a PDF formátumot részleteiben olvashatjuk el, ami megkönnyíti a munkát és a tanulást egyaránt.
Ha jobbra, vagy balra legyintünk akkor automatikusan a következő weblapot hozza be nekünk, ami szintén megkönnyíti a sok weboldal közötti kattintást. 

Ha pedig az egér felületén 2 ujjal legyintünk akkor a teljes képernyős alkalmazásokat hozza be. Ez a funkció is sokban megkönnyíti a mindennapjainkat, hiszen nem kell külön kattintatunk sem.

Egy, az egyben

Az Apple mindig is törekedett az olyan fejlesztések megvalósítására, amelyek kompakt, vezeték-nélküli megoldást kínálnak.
Akkumulátor ideje 1 töltéssel akár 1 hónapig is kibírja napi használat mellett.

Ezenkívül nem tartalmaz külön görgőt az egér, így gyakorlatilag egy töltő segítségével bármikor, bárhova eltudjuk vinni magunkkal.
Méretéből kifolyólag is nagyon praktikus, hiszen vékony, tömzsi így egy laptop táskába is könnyedén eltudjuk pakolni.

Automatizmusok világa

Ami a legnagyobb könnyedséget jelenti valójában az Apple Magic Mouse esetében hogy, elég egyetlen egyszer párosítani a gépünkhöz és utána többé nincs dolgunk vele. Tehát nem kell minden alkalommal külön-külön párosítani.

Ráadásul az Apple egerünket tölthetjük bármilyen olyan dokkolóról, amivel az iPhone is kompatibilis. Legyen szó például egy dokkolóról. 

 



Összefoglalva tehát: Az Apple Magic Mouse használatával a munka és a tanulás is könnyed örömmé válhat, más fajta egerekkel szemben. Nincs külön kábel többet, nincs feleslegesen hosszú töltési idő, egyszerűen csak használjuk az egeret és boldogan éljük a mindennapjainkat! A Landcomputerhez is megérkezett a legújabb Magic Mouse, így ajánljuk mindenkinek! 

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr6516696092

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása