Klaviatúra

Karácsonyi ajándékötletek Édesanyáknak

2018. december 11. - landcomputer
Karácsony alkalmából ünnepélyesen bevallhatjuk magunknak, hogy szeretteink megajándékozása nem a legegyszerűbb feladat, az édesanyáké, pedig különösen nehéz. Nézzük csak át pár lépésben, hogy hogy egy igazi geek mivel szerezhet örömet az anyukájának.

2810.jpg

1.     IPad/Tablet:

A manuális szakácskönyvek édesanyád szorgos kezei alatt az évek alatt elkoptak, így, ha csak nem a bejgliről van szó (amit már kívülről tud) bizony jól jöhet neki egy digitális szakácskönyv. Nincs más feladatod, mint beszerezned egy tablet-et, és telepítened kell rá pár alkalmazást és persze beszerezni hozzá pár kiegészítőt, mert nem áll meg magától a pulton és magában a tojást se bírja olyan jól.

Aktuális ajánlatunk: Alcor Access Q784C 8GB 3G Tablet PC 7" fekete

ANDROID appok: Cookpad, Nosalty

2.     Okosóra:

A mobiltelefon 24 órás kézben tartása csak egy bizonyos generáció után sajátosság, ezért, ha minden körülmények között szeretnéd elérni az édesanyádat, nagyban segíthet neki, ha jelez a karperece. Már kifejezetten divatos darabokat is találhatsz neki, aminek ő is örülni fog, ha a karácsonyi sürgés-forgásban segítségére lesz.

3.     Bluetooth hangszóró:

„A családi porceláné a vitrin, a konyhában csak a főznivalóknak van helye. Egyébként is jó nekem a kisrádó ott a kenyértartón. Semmi szükség azokra a hangfalakra, és a szomszéd se örülne neki.” Hozd el neki a recsegés nélküli retró zenéket vagy karácsonyi dallamokat egy zsebre rakható minőségi hangzással.

4.     E-book olvasó:

A régi poros könyvekkel tele van a lakás, csak porfogók, semmi más. Könnyítsd meg neki a ’slow life’ életérzést. Hiszen kevesebb takarítás, több kikapcsolódás.

Aktuális ajánlatunk: Alcor Myth 6" e-book e-ink 4GB

5.     Olyan telefon, ami igazán jó képeket lő:

Fogadok a te édesanyád is felfedezte már a Facebook-ot és nincs is nagyobb öröm számára, mint a friss sütijeiről és az épp nyíló karácsonyi kaktuszáról tökéletes képeket feltölteni. Legyen anyu a ’social media királynője’ Karácsonytól! Az ünnepi tojáslikőrös fotókat, azért nézzétek át együtt… ;)

Ha pedig mindezek kiválasztásához tanácsra lenne szükséged keress fel minket személyesen, Facebook-on vagy telefonon.


A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr1314471922

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása