Klaviatúra

5 hasznos tipp a YouTube-hoz

2017. április 19. - landcomputer

top1.jpg

Biztos, hogy te is legalább hetente egyszer használod a jelenlegi legnagyobb videómegosztó és stream-elő oldalt a YouTube-ot, aminek használatához, most öt hasznos tippet adunk.

  1. GIF készítés

Ha van olyan videó, amit már rongyosra játszottál, és nem akarsz tőle szabadulni soha, készíts belőle, vagy egy részből GIF-et. Elég, ha a videó linkje elé beírod a hárombetűs csodát, és máris a gifs.com oldalon találod magadat, ahol frankó interfészt találsz és szinte mindent be tudsz állítani a GIF-hez.

1.jpg

  1. Karaoke

Ugye te is szereted kedvenceddel együtt énekelni az aktuális slágert? Ebben segít ez a cool és ingyenes Chrome alkalmazás, amit ha letöltesz, 7 millió dal lesz a tied, és hogy gyakorlod a nyelvújítást is, 32 nyelven tátoghatsz a monitor előtt. 

2.jpg

  1. Mozi üzemmód

Neked is tetszeni fog a szélesvásznú verzió, ha a jobb alsó sarokban lévő téglalapra kattintasz.

a73a34ffd7da6e1ef11d1b27db85efd1-1474894199.gif_550x316

  1. Videó sebességének beállítása

Akkor fogod szeretni ezt az opciót, ha gyakran nézel feliratos, instrukciós videót, ahol elmondják neked, hogy mit, hogyan csinálj. Menj a fogaskerék ikonra, válaszd ki a sebesség beállítást és a normáltól le- és felfelé is tudod állítani a képanyag sebességét. A lelassított videónál, simán tudsz jegyzetelni, így semmiről sem maradsz le, és nem kell százszor megállítani, visszajátszani.

4.jpg

  1. Használd a billentyűzetet

A végére hagytam neked a leghasznosabb tippet. Használd ezeket a billentyűket és minden oly egyszerű és könnyed lesz.

K – pillanat megállítás vagy lejátszás

J – 10s visszatekerés

L – 10s előretekerés

M – hang levétele

0 (nulla) – újraindul a videó

1-9 – ugrál a videó 10% és 90% között a teljes hosszt tekintve

 

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr7312437453

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása