Klaviatúra

UltralightX

A 29 grammos szénszálas egér

2023. augusztus 01. - landcomputer

A Finalmouse által augusztus 1-jétől, azaz a mai naptól kapható UltralightX elnevezésű gamer egér a mindössze 29 grammos súlyával és 8000 Hz-es lekérdezési sebességével megdönt minden eddigi mércét és teljesen új fejezetet nyit a gamereknek szánt perifériák világában.

ultralightx_gamer_eger_01.jpg

Felfoghatatlanul könnyű, lehetetlenül súlytalan. A szavakat is nehéz megtalálni, mivel lehetne a legpontosabban érzékeltetni, hogy mennyire jelentéktelen súlyú ez az egér. 29 grammnak nagyjából 5-6 szem cukorka felel meg vagy általában kb. ennyi cukor található meg egy doboz 250 ml-es energiaitalban. Egyenesen szürreális, hogy ezek súlyával vetekszik az UltralightX.

gumimacik_01.jpeg

Na de mitől ilyen könnyű? Szénszálas kompozit anyagból készül, méghozzá méhsejt alakú vázzal. Az aprólékos mechanikai tervezésnek és az anyagfejlesztésnek köszönhetően sokkal könnyebb és erősebb terméket sikerült kreálni, mint gondolták volna. 3 méretben lesz kapható: kicsi, közepes és nagy, amik már fantázianevet is kaptak a készítőktől, méghozzá gepárd, oroszlán és tigris. Így teljesen mindegy a kezed mérete, hiszen könnyedén találsz hozzá megfelelőt.

ultralightx_gamer_eger_02.png

A hardver és a firmware is úgy lett megtervezve, hogy aprólékosan optimalizálták a késleltetés minden egyes mikromásodpercét. Az innovációk lehetővé tették, hogy az UltralightX elérje az akár 8000 Hz-es vezeték nélküli lekérdezési sebességet és a 300 mikroszekundum alatti kattintási késleltetést. Időszakos használat mellett a játékosok így is átlagosan 2 hónap használati időre számíthatnak anélkül, hogy fel kellene tölteniük az egeret. Ha mindez még nem lenne elég, akkor az egérhez tartozó XPANEL segítségével részletesen személyre szabhatjuk az egeret, hiszen számos konfigurációs lehetőséget tartogat számunkra.

ultralightx_gamer_eger_03.jpg

Lenyűgözött? Már csak egy kis türelemre van szükség a megjelenésig, addig is válogass jelenlegi egereink közül és találd meg új kedvencedet!

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr6718183793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása