Klaviatúra

5 tipp, hogy gyorsabb legyen a mobilinterneted

2017. március 30. - landcomputer

Naponta száguldozik felénk a legfrissebb statisztika, hogy mekkora ütemben növekszik a mobilinternetet használók száma. Ezek a júzerek a napi használat közben – munkahelyi és otthoni környezetben egyaránt – kevés időt fordítanak arra, hogy növeljék a mobilinternetük gyorsaságát.

Ma 5 egyszerű és hatásos tippet mutatunk be, melyek kizárólag az Apple terméket használók körében lesz hatásos. Ezek a módszerek garantáltan növelik a mobilinternet gyorsaságát.

  1. Töröld a telefon gyorsítótárát (cache)

Az Apple termékeknél, ha böngésző akkor Safari. Amikor a memória gyorsítótára megtelik, a telefon funkciók lassulni kezdenek, beleértve a mobilinternet kapcsolatot is.  

chace.jpg

Használjuk a böngésző beállítását, majd az ’előzmények és webhely adatok’ törlése opciót.

  1. Távolítsd el a felesleges alkalmazásokat

Azok az alkalmazások, melyek nincsenek használatban a telefonon, szintén csökkentik a telefon, így a mobilinternet gyorsaságát. Tudni kell, hogy a használaton kívüli alkalmazások a háttérben is jelentős energiát emésztenek fel.

  1. Állítsd be a böngészőt szöveg üzemmódban

Sokkal gyorsabban töltődik be a kiválasztott weboldal, ha a böngésző beállításban a szöveges módot választjuk, figyelembe véve azt, hogy nem ragaszkodunk a képek látványára, hiszen ennél az opciónál azok le lesznek tiltva.

szoveges_mod.jpg

  1. Cserélj böngészőt

A mobilkészüléken történő böngésző cseréje is hatással van a mobilinternetre. A rendelkezésre álló palettán számos böngésző lehet gyorsabb, mint az Apple gyárilag beállított és telepített böngészője.

  1. Ellenőrizd az internet beállításodat

Mindig a legjobb szélessávú technológiát használd a készüléken és erről győződj is meg. A GSM/WCDMA/LTE hálózatok a világ legtöbb pontján a legjobb minőséget nyújtják, de az utóbbi visz mindent.

halozati_beallitas.jpg


Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr5312388047

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása