Klaviatúra

TOP 5 gaming csatorna a YouTube-on

2017. június 18. - landcomputer

youtube-icon-full_color.pngKészítettünk egy gyors összegzést neked arról, hogy melyek a legmenőbb gaming csatornák a videómegosztón, legfőképpen azon szempont alapján, hogy hány feliratkozója van az online gamernek.

Akik nemrég kezdtek el játszani és gyakran keresnek a megosztón véleményvezért, azok feltétlenül tegyék magukévá a tartalmat, akik pedig ismerik a listában szereplő egyéneket, elég lesz, ha komótosan rácsodálkoznak arra, hogy napjainkban mi zajlik a YouTube-on. Vigyázz, agydobás lesz a vége.

 

  1. PewDiePie

A Forbes 2016-os listáján - a legjobban fizetett YouTube sztárok – toronymagasan az első helyen zárta a svéd fiatalember, akinek polgári neve: Felix Arvid Ulf Kjellberg. Pár hónapja attól volt hangos a sajtó, hogy antiszemita botránya miatt a Disney és a YouTube is szerződést bontott vele, így kénytelen zsebpénzzel beérni a jelenlegi videóhirdetésekből származó bevételeinek nagyságát tekintve. Az affér után másodállás után nézett és a Twitch igazolta le (Amazon tulajdon).

Feliratkozók száma: 55.6 millió (4. legnépszerűbb YouTube csatorna)

Videók száma: 3.223

  1. VanossGaming

A kanadai Evan Fong alapvetően egy videojáték kommentátor. A juharleveles azt állítja, hogy gyerekkorában még hidegen hagyták a játékok, de aztán szép lassan megérezte a mai is édeskés ízt, amiért képes volt otthagyni a közgazdasági egyetemet is, ami természetesen kellő aggodalmat váltott ki szüleiből. Fong elismeri, hogy sok lehetőség van ma már egy YouTube csatorna kiépítéséhez, de nem garantált a siker.

Feliratkozók száma: 20.7 millió (19. legnépszerűbb YouTube csatorna)

Videók száma: 636

  1. Vegetta777

A mindössze 28 éves spanyol matador, már most több videót készített, mint a listát vezető északi vetélytársa. Samuel de Luque Batuecas névre hallgató YouTuber polgári foglalkozást tekintve ápolási asszisztens, de íróként is babérokat aratott, hiszen ez eddig 5 könyv kapcsolódik a nevéhez.

Feliratkozók száma: 18.3 millió (25. legnépszerűbb YouTube csatorna)

Videók száma: 3.798

  1. Markiplier

A már említett Forbes tavalyi listán szintén szerepel, 5.5 millió $ keresettel. Mark Edward Fischbach a napfényes Honoluluban született 27 évvel ezelőtt. Biomedikai mérnők lett volna belőle, ha nem hagyja el idő előtt az egyetemet. Arról is közismert, hogy nem cenzúrázza a videói rokonszenvet. Elsősorban indie és horror játékokat kommentel.

Feliratkozók száma: 17.6 millió (28. legnépszerűbb YouTube csatorna)

Videók száma: 3.696

  1. KSI

Online névjegykártyáján az alábbi státuszuk szerepelnek: YouTubber, rapper, videojáték kommentátor, humorista és színész. Olajide William "JJ" Olatunji sem mentes a botrányoktól, amiről leginkább a 2012-es Microsoft-tal történt szakítása maradt mementónak. Testévre szintén a YouTube-on garázdálkodik.

Feliratkozók száma: 16.1 millió

Videók száma: 103

 

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr3712603897

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása