Klaviatúra

Kaotikus játékmenet, szupercuki zselébabok: ingyenes lesz a Fall Guys

Kiderült az is, mikor érkezik Xboxra és Switchre is

2022. május 23. - landcomputer

Mindenki jól ismeri a Fall Guys: Ultimate Knockout elnevezésű játékot: van, aki azért, mert jól szórakozik rajta, míg sokan mások azért, mert már többször fantáziáltak arról, hogy a PlayStation konzolt a tv-be repítsék miatta idegességükben.

fallguys_01.png

Eredetileg 2020 augusztus 4-én jelent meg PlayStationre és PC-re a Mediatonic fejlesztésével és a Devolver Digital kiadásával. A Mediatonic felvásárlását követően minden kiadói jog az Epic Gameshez került, akikről jól tudjuk, hogy sosem pihennek. Előző blogbejegyzésünkben már írtunk róla, hogy a még két évvel ezelőtt leleplezett Unreal Engine 5-ot nemrég mindenki számára elérhetővé tették és emellett két mintaprojektet is bejelentettek, a „RealityScan” elnevezésű mobilalkalmazásukról már nem is beszélve.

unrealengine5_04.png

A rajongók legnagyobb örömére ez a zselébabos battle royale 2022 június 21-től elérhető lesz szinte minden további platformon az Epic Games Store-on felül: PlayStation 5-ön, Nintendo Switch-en, Xbox One-on és Xbox Series X/S-en is. Ezen felül már csak a régi gombnyomós telefonokról és a kaputelefonokról hiányzik. Ugyan ezen a napon a játék átvált free-to-play üzleti modellre és teljes cross-platform támogatásra is, ami óriási dolog, hiszen a különböző platformon játszók együtt tudnak majd online versengeni.

fallguys_02.jpg

Azok se csüggedjenek, akik korábban már megvették és legalább egyszer elindították Steamen vagy PS4-en a játékot. Ajándékba kapnak majd egy Legacy Pack-et, ami szuper dolgokat fog tartalmazni: a kezdődő szezon bérletét, egy becenevet, egy névkártyát és három kosztümöt is Regal, Veggie Dog és Feisty Dwarf elnevezéssel.

fallguyslegacypack_01.jpg

Az új szezonról érdemes tudni, hogy egy vadonatúj Season Pass rendszert hoz majd magával és egy prémium valutát is, ami a „Showbucks” elnevezést kapta. Ha minden igaz, a fejlesztők egy olyan pályakészítő verzión is dolgoznak már, amelyben majd saját magunk válogathatjuk össze a változatos akadályokat bizonyos irányelvek mentén. Az ilyen kreatív módot már jól ismerhetjük néhány másik játékból, mint ahogyan például a Fortniteból is.

fortnitecreative_01.jpg

Arra minden új PC-s játékos figyeljen, hogy a játékkal Steamen nem jászhat, csak az Epic Games Store-on lehet beszerezni. Természetesen, akik korábban már Steamen vették meg, azok ott továbbra is elérik.

Ha éppen most gondolkodsz új laptop vagy komplett számítógép vásárlásán, akkor weboldalunkon simán találsz olyat, ami könnyedén viszi a kis zselébabok futamát! :)

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr4217835313

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása