Klaviatúra

Iskolakezdő beadandók és leckehalmok VS hamarosan érkező játékok

Készen állsz a szeptemberre?

2022. augusztus 30. - landcomputer

A hátunk mögött álló pandémiás időszak miatt számos játék premierje lett száműzve 2022-re. Az év kétharmad része ugyan már eltelt, de a hátralévő hónapok még mindig rengeteg izgalmat tartogatnak számunkra. Szeptemberre nem csak a megszokott iskolakezdés várható a rengeteg beadandóval és leckehalmokkal karöltve, hanem szerencsére temérdek izgalmas játék is. Összeszedtük nektek egy listába a címeket dátum szerinti sorrendben és azt is, hogy PC-n felül melyik milyen platformra fog megjelenni.

jatek_szamitogepen_01.png

2022. szeptember 2.: Lunistice (PC, Nintendo Switch) Ugrálj végig a színes akadálypályán egy cuki rókalánnyal ebben a retró világban!

2022. szeptember 6.: Circus Electrique (PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S/X) Végezz csodálatos mutatványokat és harcolj az ellenséggel egy cirkuszi világ keretein belül!

2022. szeptember 6.: Disney Dreamlight Valley (PC, PS4, Nintendo Switch, Xbox One) Teljesítsd a küldetéseket ebben a szimulátor és kalandjáték keresztezésében régi, valamint új Disney- és Pixar-barátokkal!

2022. szeptember 6.: Temtem (PC, PS5, Nintendo Switch, Xbox Series S/X) Gyűjtsd a lényeket akár multiplayer módban ebben a csodálatos szigetvilágban játszódó kalandjátékban!

2022. szeptember 6.: Train Sim World 3 (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X) Hódítsd meg az amerikai hegyeket, miközben ipari munkagépekkel hihetetlen tonnákat szállítasz német nagy sebességű járművekkel!

2022. szeptember 8.: Steelrising (PC, PS4, PS5, Xbox Series S/X) Szállj szembe a király seregével és mentsd meg az egész történelmet!

2022. szeptember 9.: NBA 2K23 (PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S/X) Csillogtasd meg zsákolási tehetségedet a rivaldafényben!

nba_2k23_01.jpg

2022. szeptember 13.: Freedom Planet 2 (PC, Nintendo Switch) Legyél te a hős és használd képességeidet a világ felfedezéséhez és az állat lakosok megmentéséhez!

2022. szeptember 13.: Isonzo (PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series S/X) Alakíts ki kegyetlen alpesi hadviselést taktikai képességekkel megfűszerezve ebben az első világháborús környezetben!

2022. szeptember 13.: Little Orpheus (PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S/X) Hold helyett irány a Föld középpontja és fedezz fel mindent!

2022. szeptember 13.: RPG Time: The Legend of Wright (PC) Boldogulj ebben a jegyzetfüzetekben fellelhető rajzok ihlette stílusú különleges kalandjátékban!

2022. szeptember 13.: Sunday Gold (PC) Csatlakozz egy csapat bűnözőhöz, hogy levadásszátok és leleplezzetek egy megacéget és a mögötte álló rosszindulatú milliárdosok titkait!

2022. szeptember 15.: Metal: Hellsinger (PC, PS5, Xbox Series S/X) – Küzdd át magad nyolc poklon keresztül és szállj szembe minden ördögi ellenséggel!

metal_hellsinger_01.jpg

2022. szeptember 19.: Return to Monkey Island (PC, Nintendo Switch) Folytasd a legendás kalandjátékot és fejezd be ezt az izgalmas és egyben utolsó részt!

2022. szeptember 20.: Soulstrice (PC, PS5, Xbox Series S/X) Fedezz fel egy rejtélyekkel teli sötét világot és győzd le az elvetemült gonosztevőket!

2022. szeptember 22.: Serial Cleaner (PC) Maffia és takarító keresztezése? Juss be, takaríts ki és távozz nyom nélkül ebben a 2D-s akciójátékban!

2022. szeptember 22.: Session: Skate Sim (PC, PS4, Xbox One) Gurulj végig ebben a gördeszkások által gördeszkásoknak készült ultrarealisztikus élményjátékban!

2022. szeptember 22.: The Diofield Chronicle (PC) Társulj a hős elit zsoldosok felkeléséhez ebben a háborús korszakban!

the_diofield_chronicle_01.jpg

2022. szeptember 26.: World of Warcraft: Wrath of the Lich King (PC) Vedd fel a harcot magával a királlyal szemben ezen a jeges kontinensen!

2022. szeptember 27.: Grounded (PC, Xbox One, Xbox Series S/X) – Éld túl ezt a csodálatos és óriási világot, ami egy hatalmas és veszélyes hely – főleg, ha hangyaméretűre zsugorodtál!

2022. szeptember 27.: Moonscars (PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S/X) Told ki a harci képességeid határait és sajátíts el új képességeket!

2022. szeptember 30.: FIFA 23 (PC, PS4, PS5, Nintendo Switch, Xbox One, Xbox Series S/X, Google Stadia) 19.000 játékos, 700 csapat és rengeteg stadion!

2022. szeptember 30.: The Legend of Heroes: Trails from Zero (PC, PS4, Nintendo Switch) Küzdj a korrupciótól sújtott város igazságtalanságai ellen animés látványvilágban!

the_legend_of_heroes_tails_from_zero_01.png

Megjött a kedved valamelyikhez? Válogass saját Land Konfigurációink közül, hogyha játékra alkalmas PC-t keresel! Inkább távoktatáshoz vagy home office-ba kellene számítógép? Azt is találsz nálunk! Különleges igényeid vannak? Tegyél minket próbára!

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr9217919023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása