Klaviatúra

5+1 digitális eszköz, amely a legjobb barátunk a tanév alatt!

2021. augusztus 10. - landcomputer

Egy szempillantás alatt eltelnek a nyári hónapok és észre sem vesszük, hogy nyakunkban a szeptember! Az iskola kezdés azonban számtalan teendővel jár, amin valljuk be: jobb minél előbb túlesni!

Füzetek, tollak vásárlása, könyvek előkészítése és természetesen a digitális eszközeink megvizsgálása. Napjainkban már nem olyan meglepő, hogy minden diák számára szükséges a digitális eszközök használata. És itt jön a kérdés: Milyen gépet vegyek? Szükség lesz nyomtatóra is? Melyik a legjobb választás?

Számtalan kérdés, és kevés válasz! Összegyűjtöttük egy helyre, milyen digitális eszközöket ajánlunk az iskola kezdéshez!

stockphoto-internet-szamitogep-laptop-tablet-gyerekek-fiatalok-fiatalkoru.jpg
1. A tökéletes számítógép
Egy jó PC nem csak a jövőnkbe befektetés, de hasznos társ is a mindennapjaink során. Az Intel I3 konfigurációjának hála, villámgyorsan elvégezhetjük az előttünk álló feladatokat. 4GB rammal és I3-as processzorral rendelkezik, amely kiválóan megfelel egy kisiskolásnak, de akár egy egyetemi hallgatónak is. Ami pedig a legszuperebb: Hogyha esetleg a későbbiekben bővíteni szeretnénk erre is van lehetőségünk!
Jelenlegi világunkban arra is fel kell készülni, hogy esetleg távoktatásra módosítják a jelenlegi rendeletet, ezért mindenképpen érdemes olyan gépet választani, amelyen a World, Excel és egyéb mindennapi használathoz szükséges programok kiválóan helyt állnak!

2. Láss csodát!
Na, de mit ér egy jó és erős PC monitor nélkül? Természetesen itt is az egyik legjobb termékünket párosítottuk a csomagajánlatunkba! A Samsung 22” colos monitorja modern képet, kiváló fényerőt és hosszútávú működést nyújthat számunkra! Tökéletesen elfér az íróasztalunkon és különleges átalakítást nem igényel az életterünket illetően.


3. Csapj le, mint a villám
Az asztali PC elengedhetetlen tartozéka a billentyűzet. Csak úgy serceg a kezeink alatt a nagy munkában, ezért ezen a területen is érdemes időtálló terméket választani. A Genius KM-160 USB billentyűzete tökéletes társ a mindennapokban.


4.Görgess bátran
További fontos kiegészítő az egér, amellyel gyakorlatilag irányítjuk a PC-nket. Kompakt és villámgyors kialakításának hála, egy szempillantás alatt kattinthatunk bárhova!


5. A színek világában

És ha már iskola kezdés, a legjobb, ha beruházunk egy nyomtatóra is. A digitális oktatás ideje alatt a diákok az interneten kapták meg az anyagokat, azonban egy nyomtató segítségével könnyedén kézzelfoghatóvá tudjuk tenni a tanulnivalót. A HP Envy All-in One Tintasugaras nyomtatójával, nem csak hogy a kezünkben foghatjuk a dokumentumot, de bármikor lemásolhatjuk és akár be is scannelhetjük!

6. Minden jó, ha a vége jó!
A teljes gép vásárlása mellé, most ajándék egérpadot biztosítunk, hogy valóban meglegyen minden, ami elengedhetetlen az iskola kezdéshez!

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr3316655860

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása