Klaviatúra

Az új generációs számítógépház

Lian Li LANCOOL 216 ARGB ATX

2023. szeptember 04. - landcomputer

 A számítógépházak világában a választék még sosem volt olyan széles és változatos, mint napjainkban, bár ez szinte minden más alkatrészkategóriára is elmondható. Ha egyszerre vágysz a kiváló esztétikai megjelenésre, tökéletes funkcionalitásra és kifogástalan teljesítményre, akkor a Lian Li LANCOOL 216 mindenképpen megér egy misét.

lian_li_lancool_216_szamitogephazak_01.png

Első ránézésre egy általános házról beszélünk, ami a hagyományos fekete és fehér színekben kapható, viszont jobban megnézve hamar rájövünk, hogy mégsem annyira egyszerű darabról van szó. Mindenhol hálós panelekkel rendelkezik az optimális légáramlás érdekében: elöl, a tetején és a tápegység burkolatának oldalán is. Utóbbi eltávolítható, de egyben az oldalsó, edzett üvegpanel tartószerkezetének is fontos része, így óvatosan kell vele bánni.

lian_li_lancool_216_argb_atx_fekete_edzett_uvegu_szamitogephaz.jpg

Elöl 2 db 160 mm-es, hátul pedig 1 db 140 mm-es beépített ventilátorral érkezik. A nagyobbak két csatornás LED-del rendelkeznek (egy a ventilátor külső peremén, egy másik pedig a ventilátorlapátok tengelyén), amelyek egymástól függetlenül vezérelhetők egy opcionális tartozékkal vagy az alaplapi világítási szoftveren keresztül. Az alaplap mögött beépített RGB panel is található, amire 4 db ventilátort is rá lehet kötni. Ha mindez nem lenne elég, akkor lehetőségünk van egy 120 mm-es ventilátor hozzáadására a ház hátuljára anélkül, hogy bármit is akadályozna. Ez függőlegesen beszerelt GPU esetén is lehetséges, léghűtéses és vízhűtéses módban egyaránt.

lian_li_lancool_216_argb_atx_fekete_edzett_uvegu_szamitogephazz.jpg

Plusz különlegesség, hogy az újraindító/bekapcsológombot, az audioportot, a 2 db USB 3.0 portot és az USB Type-C portot tartalmazó elülső I/O modul áthelyezhető az előlap bal alsó részébe is. Ehhez hasonlóan a felső tartókonzol is mozgatható, sőt, teljesen eltávolítható az alkatrészek könnyebb beszerelése érdekében. A ház támogatja az ATX, a Micro-ATX, a MINI-ITX alaplapokat és az E-ATX-et is 280 mm szélesség alatt. Ezen felül még a legnagyobb NVIDIA 4000-es sorozatú kártyákkal is kompatibilis a 392 mm hosszúságra és 180 mm magasságra elegendő helynek köszönhetően.

lian_li_lancool_216_argb_atx_feher_edzett_uvegu_szamitogephazz00.jpg

lian_li_lancool_216_argb_atx_feher_edzett_uvegu_szamitogephazz01.jpg

Tárolási kapacitását tekintve összesen 2 db 3,5” és 6 db 2,5” méretű meghajtó telepíthető. A sok kábel sem fog gondot okozni, ugyanis 8 db tépőzáras pánt, illetve kapocs rendszerezi a kábelkészletek elhelyezését.

Te tudod már, hogy a fehéret vagy a feketét választod majd?

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr2418207371

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása