Klaviatúra

3 technikai kütyü, amire még a világ sincs felkészülve

2017. november 25. - landcomputer

Ma rendhagyó bejegyzéssel jövünk neked, mert távolabb lépünk a számteches és gamer világtól. Helyettük, szétnézve a világban, olyan innovációkat, technikai újdonságokat mutatunk nektek, melyekre mi emberek sem vagyunk teljesen felkészülve, de a fejlesztők agya nem áll le, a gépezet mozog, és ki tudja mi jön még.

SpotMini

Első példánk a robotika világából érkezik, ahol látva a fejlődési skálát, valóban képes az ember magához nyúlni a technika karácsonyfájára aggasztott díszek láttán. Ez a kis négylábú robot Spot, aki sétálhat, felmászhat a lépcsőn, és felveszi a kézben és szájban kényelmesen elférő eszközöket. Nincs szükség különösebb gondozásra, és imádják a gyerekek is. A tökéletes opció, akik nem szeretik az élő és csaholó házi kedvenceket.

1_8.jpg

Az okosgyűrű

Élvezd az intelligenciát, amikor az ORII hangvezérelt intelligens gyűrűt viseled. Hihetetlenül egyszerűen működik: megérinted a füled, hívásokat tudsz kezdeményezni, szövegeket küldhetsz, emlékeztetőket hozhatsz létre és a to do list végtelensége szakad rád. Az ORII a csontvezetési technológia és a kettős mikrofonok erejét használja. Ez a James Bond-szerű eszköz lehetővé teszi, hogy halld és beszélj bárhol is, még a leghangosabb környezetben is. Könnyű és kényelmes viselet, fröccsenésálló, és még eloxált alumínium is.

2_6.jpg

Zungle

Ezek a napszemüvegek csontvezető hangszórókkal rendelkeznek, így nemcsak a szemeidet védheti a napsugaraktól, hanem hallgathatod kedvenc bandádat, de még telefonhívásokat is képes fogadni anélkül, hogy a füledet használná - a modul a rezgésekkel közvetlenül a koponyádhoz továbbítja a hanghullámokat, ez az úgynevezett nyílt füles megoldás.

3_4.jpg

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr2113384611

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása