Klaviatúra

5 alkalmazás Windows-ra, amit azonnal töltsön le

2017. február 01. - landcomputer

Lépten-nyomon olyan adatokba botlunk, hogy a mobil-felhasználók száma egyre inkább növekszik, és ezt magunk is látjuk a tömegközlekedésen, az utcákon, a családban, ergo mindenhol.

A mobil-felhasználók számának növekedése egyenes arányban növeli a telefonokra fejlesztett alkalmazások számát és tárhelytől függően nagyon sok hasznos és valóban felhasználóbarát app-pal találkozunk. Oké, de mi van a latop és asztali júzerekkel, akik szintén még nagy szegmensei a statisztikáknak?

Mai írásunk 5 kiváló alkalmazást mutat be Windows-os gépekre.

 

  1. Polarr

polarr.jpgA Polarr egy bitang jó képszerkesztő alkalmazás, mely vetekszik néhány a legjobb, hasonló profilú szoftverrel. Számos funkciója hasonlít az Adobe Ligtroom-ra: alakformálás, görbe beállítása. Ennek ellenére az összes problémánkat megoldotta használat közben, ami leginkább az átláthatóságnak, illetve a könnyen kezelhető interfésznek köszönhető.

A Polarr ingyen elérhető és letölthető.

  1. Drawboard PDF

drawboard.jpgHa eddig gondot okozott, hogy miképpen jegyzeteljen PDF-re és az még látványos és értelmezhető is legyen, akkor mutatunk egy bonbont az alkalmazások nagy dobozából. Az app hiányérzet nélkül helyettesíti a tollat és a papírt, és az sem számít, hogy már meglévő PDF-et nyitunk meg vagy a magunk által készített dokumentumot használjuk. Funkciók: egyszerre több nagy dokumentum megnyitása, olvasása, mentése, sima és természetes toll használata, jegyzetek elhelyezése, stb.

A Drawboard PDF 3.280 forintért tölthető le.

  1. Vectr

vectr.jpgA TheNextWeb a 2016-os top 10-es alkalmazásai közé sorolta a grafikai cuccot. Kezdő és haladó grafikusoknak is ajánlott, mert nagyon könnyen kezelhető. Az alkalmazással logókat, maketteket, webdesign-t és brosúrákat tervezhetünk és az elkészült vagy folyamatban lévő rajzokat meg is oszthatjuk.

A Vectr ingyen elérhető és letölthető.

  1. Flipboard

flipboard.jpgA mendemondák szerint eredetileg almás gépekre készült az alkalmazás, amely napjaink egy legnépszerűbb Windows-os, személyre szabható, színes magazinja. Kategóriák szerint tallózhatunk a világ híreiről, és ha idő hiányában vagyunk, elég a mentés opciót választani, és később magunkévá tehetjük a mentett tartalmat. Természetesen az olvasás után egyszerre oszthatjuk kedvenc social platformunkon a cikkeket.

A Flipboard ingyen elérhető és letölthető.

  1. Todoist

todoist.jpgHa eddig csak a cetlik mentettek meg a heti feladatok listázásakor és időközben szép színes lett az irodája a felragasztott papíroktól, akkor olvasson tovább. Napi, heti, és havi szinten tudja listázni a feladatait, azokat sorrendbe állíthatja fontosság szerint. Zökkenőmentes megosztás a munkatársak, családtagok között, akár új tagokkal delegálva, adott email címre küldve, és azokat szinkronizálva több csatornán is. Kommenteléssel, adatok, fotók feltöltésével teheti még látványosabbá és egyszerűbbé a munkafolyamatokat.

A Todoist ingyen elérhető és letölthető.

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr7512174110

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása