Klaviatúra

MOBIL - GAMING - TECH

5 dolog, amivel észrevétlenül kicsinálod a laptopod
5 dolog, amivel észrevétlenül kicsinálod a laptopod

Te is lendületből lehuppansz a gépeddel az öledben az ágyra, ha home office-ról vagy filmnézésről van szó?  Előfordul, hogy az ebéded vagy a napi nasid a géped előtt fogyasztod el? Ha úgy érzed, forrósodik a  laptopod, aládobsz egy kezedbe akadó füzetet és probléma megoldva?

Nem, természetesen tudjuk, hogy te sosem vetemednél ilyesmire. De mivel nem lehet sohasem eléggé elővigyázatosnak lenni, az alábbiakban összegyűjtöttünk 5 olyan rossz szokást, amivel ...

5 érv az Apple Pencil mellett – ezért érdemes őt választanod!
5 érv az Apple Pencil mellett – ezért érdemes őt választanod!

Az Apple az általános vásárlóközösséget nagyon meglepte, amikor 2016-ban bemutatták az Apple Pencil t. A ceruzát kétkedéssel vegyes kíváncsisággal fogadtuk: nehéz volt elképzelni, hogyan működhet, hogy mégis kinek lehetne jó egy ilyen eszköz. Aztán kijöttek az első rajzok, animációk, véleményvideók, és mire észbe kaptunk, 2018-ban  már piacra is került az Apple Pencil második generációs változata.

apple_pencil.jpg

A kép forrása: macrumors.com

Természetesen ...

Dobtunk egy hátast az új iMac-től!
Dobtunk egy hátast az új iMac-től!

Elegancia, erő, hatékonyság – neked mi az, ami először beugrik az Apple iMac termékeiről? A lenyűgöző megjelenés, a bivalyerős processzor, a villámgyors memória mind-mind olyan jellemző, amit fenntartások nélkül elvárhatunk az iMac szériától – nem beszélve a jól megszokott brutális retina kijelzőről és a kristálytiszta hangzásról. Mi az, amivel az új, 27 hüvelyes iMac mégis messze túlszárnyalja elődeit? Dőlj hátra és figyelj!

27in-imac-2020-studio-01-100854622-large.jpg

A kép forrása: ...

Pletykák érkeztek az új iPhoneról
Pletykák érkeztek az új iPhoneról

Jön az iPhone őszi bemutatója, így egyre több kiszivárgott infókkal találkozhatunk.
Most ezekből szemezgettünk nektek.

Nem rég a Slashleaks-en mutattak be pár képet az alapról, ami elég nagy változásokat jelenthet, ha ez tényleg az új szifoné.
Az első szembe tűnő változás, hogy az akkumulátorok visszatérnek a téglalapformához. (korábban "L" alakú volt, az X, XS, és az XR-nél)
Ha hihetünk ennek a pletykának, akkor az új kamera rendszer miatt van erre ...

Karácsonyi ajándékötletek Édesanyáknak
Karácsonyi ajándékötletek Édesanyáknak
Karácsony alkalmából ünnepélyesen bevallhatjuk magunknak, hogy szeretteink megajándékozása nem a legegyszerűbb feladat, az édesanyáké, pedig különösen nehéz. Nézzük csak át pár lépésben, hogy hogy egy igazi geek mivel szerezhet örömet az anyukájának.

2810.jpg

1.     IPad/Tablet:

A manuális szakácskönyvek édesanyád szorgos kezei alatt az évek alatt elkoptak, így, ha csak nem a bejgliről van szó (amit már kívülről tud) bizony jól jöhet neki egy ...

3 technikai kütyü, amire még a világ sincs felkészülve
3 technikai kütyü, amire még a világ sincs felkészülve

Ma rendhagyó bejegyzéssel jövünk neked, mert távolabb lépünk a számteches és gamer világtól. Helyettük, szétnézve a világban, olyan innovációkat, technikai újdonságokat mutatunk nektek, melyekre mi emberek sem vagyunk teljesen felkészülve, de a fejlesztők agya nem áll le, a gépezet mozog, és ki tudja mi jön még.

SpotMini

Első példánk a robotika világából érkezik, ahol látva a fejlődési skálát, valóban képes az ember magához nyúlni a technika ...

4 meglepő tény, hogy miért videojátékozz
4 meglepő tény, hogy miért videojátékozz

1_7.jpgHa megkérdezel egy gamert, hogy mit jelent neki a videojáték, sanszos először sandán fog rád nézni, majd percekig sorolja azokat a számára megváltást, kielégülést okozó előnyöket, hogy magad is kedvet kapsz egy játékra, de ha eddig nem is jutsz el, a beszélgetés végére megvilágosult arccal tolod magad haza.

Azok, akik állandó szülő felügyelet mellett nőttek fel, miközben szabadidejük nagyrészt arról szólt, hogy valamilyen játékkal csapatják el a lassan ...

4 hasznos tipp, hogy ne vegyél bóvlit
4 hasznos tipp, hogy ne vegyél bóvlit

Gyermekkorom legszebb napjai voltak a vasárnapok, amikor a szülőkkel kézenfogva a krumpils lángos befalása után, a helyi piac egy elkülönített részén az úgynevezett lengyel piac üzemelt, mint a kommunizmus akkori exkluzív adok-veszek földi mannája és mi tipegve a nagy tömegben nézelődtünk és vásároltunk.

Volt ott minden földi jó, kazettás magnó, gombnyomásra működő esernyő, menő bőrcipő, csupa újdonság az akkori szemnek és léleknek.  

Abban az ...

Az internet 3 legnagyobb veszélye
Az internet 3 legnagyobb veszélye

Az ESET szakemberei minden év végén készítenek egy listát a várható veszélyekről, így segítve a felhasználókat, akik némileg tudnak készülni a veszélyforrásokkal szemben.

Elérkezve a 2017-es év első feléhez ezt a listát szemezgetjük és bevalljuk férfiasan, a szakik nem lőttek mellé. Nézzük meg a 3 legnagyobb veszélyt kicsit közelebbről is.

Videojátékok

Nem véletlenül kezdjük ezt a listát a videojátékokkal. A tavalyi évben minden csúcsot ...

4 hasznos tipp telefontöltéshez
4 hasznos tipp telefontöltéshez

cover_4.jpgSzakértők egybehangzó véleménye, hogy napjaink okostelefonjainak leggyengébb része az akkumulátor. Sokan vívunk szélmalomharcot azért, hogy a nap végén is használható állapotban legyen a teló. Tudom, most páran felszisszenek, hogy hívás levelezés, social, fotó, videó meg a többi és ezek a funkciók azért rendesen igénybe veszik a készüléket. De itt jön képbe a mindenható szakik példálózása, akik határozottan állítják, hogy a gyors, idő előtti ...