Klaviatúra

MOBIL - GAMING - TECH

Pletykák érkeztek az új iPhoneról
Pletykák érkeztek az új iPhoneról

Jön az iPhone őszi bemutatója, így egyre több kiszivárgott infókkal találkozhatunk.
Most ezekből szemezgettünk nektek.

Nem rég a Slashleaks-en mutattak be pár képet az alapról, ami elég nagy változásokat jelenthet, ha ez tényleg az új szifoné.
Az első szembe tűnő változás, hogy az akkumulátorok visszatérnek a téglalapformához. (korábban "L" alakú volt, az X, XS, és az XR-nél)
Ha hihetünk ennek a pletykának, akkor az új kamera rendszer miatt van erre ...

Karácsonyi ajándékötletek Édesanyáknak
Karácsonyi ajándékötletek Édesanyáknak
Karácsony alkalmából ünnepélyesen bevallhatjuk magunknak, hogy szeretteink megajándékozása nem a legegyszerűbb feladat, az édesanyáké, pedig különösen nehéz. Nézzük csak át pár lépésben, hogy hogy egy igazi geek mivel szerezhet örömet az anyukájának.

2810.jpg

1.     IPad/Tablet:

A manuális szakácskönyvek édesanyád szorgos kezei alatt az évek alatt elkoptak, így, ha csak nem a bejgliről van szó (amit már kívülről tud) bizony jól jöhet neki egy ...

3 technikai kütyü, amire még a világ sincs felkészülve
3 technikai kütyü, amire még a világ sincs felkészülve

Ma rendhagyó bejegyzéssel jövünk neked, mert távolabb lépünk a számteches és gamer világtól. Helyettük, szétnézve a világban, olyan innovációkat, technikai újdonságokat mutatunk nektek, melyekre mi emberek sem vagyunk teljesen felkészülve, de a fejlesztők agya nem áll le, a gépezet mozog, és ki tudja mi jön még.

SpotMini

Első példánk a robotika világából érkezik, ahol látva a fejlődési skálát, valóban képes az ember magához nyúlni a technika ...

4 meglepő tény, hogy miért videojátékozz
4 meglepő tény, hogy miért videojátékozz

1_7.jpgHa megkérdezel egy gamert, hogy mit jelent neki a videojáték, sanszos először sandán fog rád nézni, majd percekig sorolja azokat a számára megváltást, kielégülést okozó előnyöket, hogy magad is kedvet kapsz egy játékra, de ha eddig nem is jutsz el, a beszélgetés végére megvilágosult arccal tolod magad haza.

Azok, akik állandó szülő felügyelet mellett nőttek fel, miközben szabadidejük nagyrészt arról szólt, hogy valamilyen játékkal csapatják el a lassan ...

4 hasznos tipp, hogy ne vegyél bóvlit
4 hasznos tipp, hogy ne vegyél bóvlit

Gyermekkorom legszebb napjai voltak a vasárnapok, amikor a szülőkkel kézenfogva a krumpils lángos befalása után, a helyi piac egy elkülönített részén az úgynevezett lengyel piac üzemelt, mint a kommunizmus akkori exkluzív adok-veszek földi mannája és mi tipegve a nagy tömegben nézelődtünk és vásároltunk.

Volt ott minden földi jó, kazettás magnó, gombnyomásra működő esernyő, menő bőrcipő, csupa újdonság az akkori szemnek és léleknek.  

Abban az ...

Az internet 3 legnagyobb veszélye
Az internet 3 legnagyobb veszélye

Az ESET szakemberei minden év végén készítenek egy listát a várható veszélyekről, így segítve a felhasználókat, akik némileg tudnak készülni a veszélyforrásokkal szemben.

Elérkezve a 2017-es év első feléhez ezt a listát szemezgetjük és bevalljuk férfiasan, a szakik nem lőttek mellé. Nézzük meg a 3 legnagyobb veszélyt kicsit közelebbről is.

Videojátékok

Nem véletlenül kezdjük ezt a listát a videojátékokkal. A tavalyi évben minden csúcsot ...

4 hasznos tipp telefontöltéshez
4 hasznos tipp telefontöltéshez

cover_4.jpgSzakértők egybehangzó véleménye, hogy napjaink okostelefonjainak leggyengébb része az akkumulátor. Sokan vívunk szélmalomharcot azért, hogy a nap végén is használható állapotban legyen a teló. Tudom, most páran felszisszenek, hogy hívás levelezés, social, fotó, videó meg a többi és ezek a funkciók azért rendesen igénybe veszik a készüléket. De itt jön képbe a mindenható szakik példálózása, akik határozottan állítják, hogy a gyors, idő előtti ...

Hogyan takarítsuk el a nyomokat Androidról és PC-ről magunk után?
Hogyan takarítsuk el a nyomokat Androidról és PC-ről magunk után?

Az alapvető rendszerkarbantartási tennivalók elvégzésével helyet lehet megtakarítani, gyorsulhat a készülék és a magánszféra is némi védelmet kap. Gyártótól függően a különböző menüpontokat kissé eltérő elnevezések alatt lehet meglelni az Android készülékeken.

Töröljük a helyben tárolt adatokat

Érdemes időről-időre kitisztogatni a gyorsítótárat (cache), hogy helyet szabadítsunk fel a droidnak, s eltüntessük a nyomainkat. A ...

Mit ne csinálj a céges számítógépen.
Mit ne csinálj a céges számítógépen.

undefined.pngKezdesz vigyorogni és kényelmesen megtámasztod a hátad, miközben nyomsz egy laza entert, mert azt gondolod, hogy a tiéd a világ legjobb állása és ez mindenre feljogosít. Tévedsz, nagyon tévedsz. 

  1. Ne használj saját jelszóval fiókot

Ugye az nagyon ismerős, amikor belépsz egy oldalra, és regisztrált felhasználó vagy, majd a böngésző megkérdezi, hogy akarod-e menteni a webhelyhez tartozó fiókodat, illetve annak adatait.

Tartózkodj az adatok mentésétől. ...

TOP 5 gaming csatorna a YouTube-on
TOP 5 gaming csatorna a YouTube-on

youtube-icon-full_color.pngKészítettünk egy gyors összegzést neked arról, hogy melyek a legmenőbb gaming csatornák a videómegosztón, legfőképpen azon szempont alapján, hogy hány feliratkozója van az online gamernek.

Akik nemrég kezdtek el játszani és gyakran keresnek a megosztón véleményvezért, azok feltétlenül tegyék magukévá a tartalmat, akik pedig ismerik a listában szereplő egyéneket, elég lesz, ha komótosan rácsodálkoznak arra, hogy napjainkban mi zajlik a YouTube-on. Vigyázz, ...