Klaviatúra

Az 5 legjobb PC gaming asztali szett

2017. május 28. - landcomputer

cover_3.jpgAmikor először láttuk a battlestation-ekről a képeket percekig csak magunkba roskadva és merengve kerestük a szavak, és arra jutottunk, hogy ilyen nincs, de még is van.

Battlestation: asztali szettre, összeállításra utaló, PC fogalom. Tartalmazza a tornyot, monitort, egeret, billentyűzet, lejátszási eszközöket és a működéshez szükséges kábeleket is.

A közhelyesnek tűnő megfogalmazás még át sem tudja adni a valós élmény. Tudomásul kell venni, hogy vannak emberek, akik az átlagosnál komolyabban veszik a számítógépet, annak minden porcikáját, életünk egy jelentős részét feláldozva a gaming oltára előtt.

Ha úgy gondolod, hogy a tökéletes gamer cucc van nálad, a mai naptól érdemes lesz újragondolnod az egész asztali szett víziódat, álmodat, ha te is megnézed ezeket az isteni szintű, technikai csodákat.

 L3P Desk 2017

Nem minden szett kap saját weboldalt, de az L3P Desk simán hozta ezt a lehetetlen küldetést. Az L3P széria régóta megdobbantja a gamerek szívét, és a népszerűségének köszönhetően, minden évben kap egy frissítést. A 2017-es évben a főbb paraméterek: i7 6950X 4.3Ghz, Nvidia Titan X, melyekhez spéci vízhűtéses ház dukál, üveg borítás alatt, falra szerelt asztali verzióban.

1_4.jpg

 

Project Alternate by Deblow

Az egyedi szett i7 5820k processzorral és kettő ASUS R9-295s videókártyával üzemel. Az építésről készült videót itt tudod megnézni.

2_2.jpg

 

Browntownexpres’s PC Gaming Battlestation

A teljes szett 5 monitorból áll össze. A játékokhoz a fronton lévő 3 képernyő használatos, a piramis csúcsában lévő monitor, pedig az ágyban, párnák között, lusta verziós nézésre van. Az oldalt megjelenő legkisebb átmérőjű monitor a kiegészítő információkban segít.

3_2.jpg

 

noiseotos’s iMac Replacement

Tiszta, természetes design, a szivárvány témájú, RGB Led-del kiegészített összeállítás. A falra szerelt, háromszög alapú stílus a Nanoleaf világítás, és a GitHup script és az iPhone alkalmazás képes a felhasználó hangulatához társuló, színes jeleneteket kreálni.

4_2.jpg

 

chief3630’s PC Gaming Battlestation

Hiába a terjeszkedik az arcunkba az óriási 4K-s monitor, még sem ő a primadonnája ennek a készletnek. Az ablak közelében lévő akril és átlátszó PC ház visz mindent. A gyönyörű hangszeren a játékot az i7 6700K 4.8 Ghz és az EVGA GTX 1080 FTW irányítja.

5.jpg

 

Kispadosak, de zokszó nélkül elfogadnánk őket:

The Command Center by Piloth 

_1.jpg

 

djhoulihan's Battlestation 

_2.jpg

 

The LegacylsReal's Battlestation 

_3.jpg

 

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr7212545931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása