Klaviatúra

Az 5 legjobb Minecraft rajongói oldal

2017. május 10. - landcomputer

tumblr_nvbqgrnpjv1rq1xcqo1_500.jpg

2014-ben minden idők második legkelendőbb játékává avanzsált a Minecraft, ami egy nyílt játékterű videojáték. Még ebben az évben felvásárolja a Microsoft a játékot fejlesztő céget, aminek napjainkban is tovább növekszik felhasználó köre.

Ha te is Minecraft rajongó vagy, akkor megmutatjuk neked azokat a legjobb rajongói oldalakat, ahol egy csomó információt találsz. Igaz, hogy némelyik már nem frissül, és angolul van, de ha igazi fan vagy rátapadsz a témára.

 

  1. The Minecraft

Sajnos mindjárt az első kiválasztott site inaktív, de így is értékes infókat nyerhetsz az oldalból. A blogger, a barátja tapasztalatait írta le laza és vicces formában. Az olvasók többet tudnak meg az átlagnál, köszönhetően a szokatlan, ’külsős’, beavatkozás mentes személetmódnak.

1_3.jpg

  1. Empire Minecraft

A jelenleg is aktív oldal számos érdekességet oszt meg frissítésekről, játékélményekről. Az egyik legnépszerűbb írás részletesen mutatja be az új Minecraft Launcher-t, a kezelőfelületet.

  1. Lazcraft

Elsősorban egy képmegosztós, feltöltős oldalt fogsz látni, amely sajnos szintén az inaktív site-k számát növeli. Igazán művészi, kreatív megoldásokkal találkozhatsz a Minecraft sokszínűségével párosítva. Legós, süteményes, kitűzős, családi fotók alárendelve a játék design-hoz.

lazcraft.jpg

  1. Youssarian’s

Nekünk ezt az oldal tetszett a legjobban. Kiváló példáját láthatd, hogy miképpen, hogyan kell írni a Minecraft-ról. A blog szerzője különös részletességgel számol be a tapasztalatairól. Extra, sok-sok oktatóanyag képekkel fűszerezve, lépésről-lépésre bemutatva a játékmódokat, recepteket.

  1. Blockhead

Abszolút a jövő felé haladva, már az oktatásban is jelentős szerepet kap a Minecraft. Ennek bizonyítéka egy történelem tanár által jegyzett oldal, ahol a játékban rejlő előnyöket használja ki és tanítja a tulajdonos, aki főállása mellett még Minecraft tréner és mentor is.  

 

 

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr8712495759

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása