Klaviatúra

Érkezik a Windows 10 S ?!

A Twitteren szivárgott ki egy 13,5 inch-es, pazar billentyűzetű, Windows 10 S operációs rendszerrel futó, Microsoft Surface új laptop.

2017. május 02. - landcomputer

cover_2.jpgHolnap tartja a Microsoft a #MicrosoftEDU eseményét, ahol végre lehull a lepel a Google Chrome OS vetélytársáról, de a jól informáltak már hagytak nekünk pár morzsát. A Microsoft berkekben hírnevet szerzett ’külsős megfigyelő’ @h0x0d social felhasználó, volt oly bátor és megszellőztette az új Surface gépet.

2_1.jpg

A vékony – 13,5 inch – szemmel láthatóan egy új operációs rendszer fut, amely nagy sansszal a Windows 10 S: felhő optimalizált Windows-verzió, amely csak az alkalmazásokhoz fér hozzá (appok az áruházból). Az új családtag rendelkezik PixelSense kijelzővel, és 4 színben érkezik hozzá az Alcantara-billentyűzet.

1_2.jpg

A szivárogtatás egyik érdekessége, hogy a 360 fokos nézet, csak néhány portot tartalmaz: USB, DisplayPort és fejhallgató-csatlakozó.

Mindenesetre holnap érdemes lesz az eseményt fél szemmel figyelni, ha a fentiek igaznak bizonyulnak.

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr5412474097

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása