Klaviatúra

4 egyszerű tipp, hogy újnak nézzenek ki PC-eszközeink

2017. március 21. - landcomputer

Napjaink sűrű és elfoglalt óráiban legalább 2-3 olyan PC-eszközt használunk rendszeresen, melyek takarítására, tisztítására talán soha nem gondolunk. Ma 4 egyszerű tippet tárunk a tisztelt nyilvánosság elé, melyekkel lazán és könnyedén rendet tehetünk körülöttünk, és pár perc alatt, mintha kicserélték volna eszközeinket.

Nem eresztjük hosszúra a mondatokat, mert annyira egyszerű megoldásokat szervírozunk, hogy elég egy mondatba sűríteni a lényeget, ezért inkább képekkel magyarázzuk a bizonyítványt.  

A Ruhatisztító henger és a hangszóró

roll_vs_speaker.jpg

Az eszköz használata a szokásos csuklóból indított mozgással, kiválóan tisztítja a lakásban, munkahelyen lévő hangszórókat.

Fogkefe a fogakon túl

fules.jpg

Ahelyett, hogy hónapok után már erősen szennyezett fülesünket a sarokba dobnánk, és rohanunk a következőt megvenni, használjuk egy fogkefét, tegyünk egy papírt az eszköz alá, és finoman, lazán szabadítsuk meg a rácsot és burkolatot a piszoktól.

Klaviatúra tisztítás

klaviatura.jpg

A billentyűn lévő porréteg egy idő után más hangosan sikít egy feloldozásért, amit egy szimpla ragasztószalaggal elvégezhetünk, ha azt a ragacsos felével rátesszük a billentyűre, majd azt hanyag eleganciával lehúzzuk. A művelet többször is végezhető haladó szinten.

A radír este

radir.jpg

Ha már a füleseknél tartunk, jobb esetben van vezetéke is az eszköznek – Apple fanok most ne figyeljenek – amely elég gyakran sötétedik a rendszeres használat után, pláne ha a kábel fehér. Elég, ha radírral végig ’masszírozzuk’ a vezetéket és szebb lesz mint újkorában, ahogy azt nagyszüleink mondanák.

 

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr7812358347

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása