Klaviatúra

Az 5 legjobb Maces alkalmazás

2017. március 14. - landcomputer

A mobil alkalmazások sokkal nagyobb népszerűségnek örvendenek, mint a hagyományos PC társaik, de napjainkban még mindig nagy számban használunk laptopokat és asztali gépeket, munkahelyen vagy otthon, amiért érdemes szétnézni az asztali appok nagy halmazában. 

Bemutatunk néhány igazán attraktív és hasznos appot, ha már sikeresen túl vagyunk a számítógép vásárláson, hogy minél többet hozz ki a gépedből.

Előzőleg már írtunk a Windows appokról, ezért ma a Maces alkalmazások közül válogatjuk a legjobbakat prezentálva. Az összes app ingyenesen érhető el a Mac App Storeban. 

  1. Skitch

A Skitch egy olyan Mac alkalmazás, amely a jegyzetekkel történő munkát segíti. Feltöltés vagy sreenshot után széles palettája van az appnak: nyilak, szimbólumok és szövegek teszik színessé az alkotás folyamatát, majd a végeredményt exportálhatjuk és megoszthatjuk.

skitch.jpg

  1. Giphy

A Giphy egy GIF  - Graphics Interchange Format – népszerűsítő oldal, ahol megosztható, feltölthető a kategorizált fájlformátum. A Giphy Capture tökéletes választás Macra, ha GIF-et akarunk létre hozni. Ijesztően könnyű használat, megosztási és feltöltési opciókkal.

giphy.jpg

  1. Flume

A Flume szimpla és pro változatban áll rendelkezésére a júzereknek, akik egy gyönyörű Instagram élményt kapnak az asztali gépükre. Ha a pro változatot használják direkt feltöltési opciót kapnak a Macről, illetve az összes fiókjukat menedzselhetik egyidejűleg.   A szimpla verzióhoz az Instagrammal szinte megegyező funkciókat kapunk, de figyelemreméltó a 25 nyelvhasználhatóság vagy a posztról kapott elemzés.

flume.jpg

  1. Franz

A Franz egy multifunkcionális kommunikációs platform, ahol egy helyen tudjuk összegyűjteni és használni az összes, napjaink népszerű, beszélgetésre és chatezésre alkalmas appját. Az egyszerű kezelhetőségen túl, az is a Franz javára írható, hogy üzleti és személyes fiókot is kreálhatunk egyszerre. 

franz.jpg

  1. Spark

A Spark egy intelligens email alkalmazás, amely egyszerűsíti az üzeneteket, csoportba gyűjti őket a felhasználó igényei szerint és jelez, ha valamelyiket látni akarjuk. A Spark egy modern alkalmazás, letisztult kezelőfelülettel, így kezelője teljesen otthonosan tudja használni.

spark-is-a-better-way-to-do-email.jpg

 

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr8512337243

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása