Klaviatúra

7 kihagyhatatlan és olcsó PC kiegészítő

2017. február 08. - landcomputer

A tavaszi idő még várat magára, ezért vettük a bátorságot és meglátogattuk az Amazont és találtunk pár hasznos és vásárlásra érdemes PC kiegészítőt, melyek viszonylag még baráti áron rendelhetőek.

A természetes szelekció elsődleges szempontjai leginkább az ár, a praktikusság és használhatóság, valamint a formavilág voltak. A kiemelt termékek legdrágábbikja is csupán alulról súrolja az 50 amerikai dollárt, ergo érdemes beruházni ezekre a termékekre, ha van éppen némi spórolt, dugi pénzünk.

Pendrive

Igaz, hogy a felhőalkalmazások száma egyre nő, és megbízható technikai vívmányként működnek, de még mindig jó, ha van kéznél egy meghajtó. A praktikusságon túl a meghajtó tökéletes megoldást kínál a napi szintű, rutinfeladatok elvégzéséhez. A 64 GB-os kapacitás untig elég arra, hogy több ezer képet, dokumentumot tároljunk, de akár órányi HD is elfér rajta. A 3.0-ás adatátvitelei sebesség gyors működést garantál.

a-flash-drive.jpg

SanDisk Ultra CZ48 64GB USB 3.0

 

Külső merevlemez

Mindent megér, ha a számítógépen lévő összes file-ról van egy biztonsági másolatunk. A lementett cuccok mérete akár több gigányi is lehet, ezért érdemes legalább egy 500 GB-os külső merevlemezre beruházni. Ezen kényelmesen tárolhatjuk a hagyományos típusú dokumentumokat, de filmek, zenék is kerülhetnek rá a szokásosnál nagyobb számban. A Rubint Rékai karcsúságra erősen hajazó külső tároló, igazán tetszetős formát mutat.

an-external-hard-drive.jpg

G-Technology G-Drive Ultra Slim USB 500GB

 

USB hub + kártyaolvasó

A sima kártyaolvasó továbbfejlesztette kütyüje ez a komplex eszköz, amin 3.0-ás portok találhatóak. A hub praktikus megoldást nyújt arra az esetre, amikor kényelmetlen a laptop-on található olvasóba helyezni a kártyát.

a-usb-hub-with-micro-and-regular-sd-card-readers.jpg

Cuteck Bus Powered USB 3.0 3-port

Bluetooth-os klaviatúra

Kifejezetten előnyös egy eszköznél, ha az mobil, hordozható és méretéből adódóan még könnyű is. Ez keyboard több hónapos üzemidőt rejt magában, könnyen beállítható és társítható bármely számítógéphez, bármely operációs rendszerhez.

a-bluetooth-keyboard.jpg

Anker-Bluetooth Ultra Slim Keyboard

Hordozható akkumulátor

Évről-évre javul az okostelefonok akkumulátorainak hatásfoka, de ezért még bennünk van a frász egy hosszú út előtt, ha nincs a közelben csatlakozás lehetőség a telefontöltéshez. Ehhez ad alternatívát ez a mobil akkumulátor, amelyet az újratöltése előtt, többször is használhatunk iPone vagy Androidos telefon töltésére, sőt az iPad-del is megbirkózik. Extra élmény a kettő USB port.

a-portable-battery.jpg

Jackery Giant 12.000 mAh Dual USB

 

Laptop tok

Az áruházban szimplán ’hard-shell-ként’ minősített MacBook tok, nem csak színével vonja magára a tekintetet. A két részből álló tok megvédi a laptop-ot alul-felül a karcolásoktól, és akkor sem kell sokkot kapnunk, ha súlyosabb baleset történik a tulajdonunkkal. Igaz, hogy a forma nem a trendnek megfelelő, de eszembe jut nagyanyám örökbecsűje: ’több mint a semmi’.

a-hard-shell-laptop-case.jpg

Mosiso MacBook Pro Case

 

Zsebmérető bluetooth-os hangszóró

Ha dübörgő basszusra és dobhártya simogató zenei élményre vágyik, akkor ezt a kütyüt nem Önnek fejlesztették. Viszont, ha helyette megelégszik egy zsebmérető hangszóróval, 12 órás üzemidővel, NFC-és vagy Bluetooth-os csatlakozással – 3,5 Jack is játszik még – akkor most vágja zsebre a hangjegy konvertálót, mert a legkisebb is számit.

a-pocket-size-bluetooth-speaker.jpg

Ultra Portable Pocket Size Wireless Bluetoothe Speaker

 

Az írás a Land Computer munkatársainak közreműködésével készült.

A bejegyzés trackback címe:

https://landcomputer.blog.hu/api/trackback/id/tr5412237298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása